Міжгірська громада
Закарпатська область, Хустський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Про оголошення конкурсу на заміщення вакантної посади

Дата: 31.08.2021 09:00
Кількість переглядів: 674

Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я

Міжгірського селищного голови

 

від 31 серпня 2021 року                                                № 317

Про оголошення конкурсу
на заміщення вакантних посад

        Відповідно до статті 42, 59 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні", статті 10 Закону України "Про службу в органах місцевого самоврядування", «Типових професійно-кваліфікаційних характеристик посадових осіб місцевого самоврядування», затверджених наказом Національного агентства України з питань державної служби від 07.11.2019 р. № 203-19, розпорядження селищного голови від 09.04.2021 № 153 «Про утворення конкурсної комісії для проведення  конкурсного відбору на посади в орган місцевого самоврядування та затвердження: Положення про порядок проведення конкурсу; Порядку проведення іспиту кандидатів на заміщення вакантних посад посадових осіб місцевого самоврядування», з метою об’єктивної оцінки знань і здібностей кандидатів на заміщення вакантної посади й дотримання вимог чинного законодавства при прийнятті на службу в органи місцевого самоврядування наказую:

  1. Оголосит и конкурс на заміщення вакантних посад головних спеціалістів загального відділу виконавчого комітету  Міжгірської селищної ради.
  2. Вимоги до посади: громадянство України, вища освіта відповідного професійного спрямування не нижче ступеня бакалавра, вільне володіння державною мовою, володіння основними навиками роботи на комп’ютері з відповідними програмними засобами, знання Конституції України, Законів України.
  3. Особи, які бажають взяти участь в конкурсі, подають до конкурсної комісії  селищної ради, такі документи:
  • письмову заяву про участь у конкурсі, в якій зазначається про ознайомлення заявника із встановленими законодавством обмеженнями, пов'язаними з прийняттям на службу в  органи місцевого самоврядування та проходженням служби (Додаток 1 до Положення);
  • заповнену особову картку (форма П-2 ДС) з відповідними додатками (автобіографія, трудова діяльність);
  • дві фотокартки розміром 4 х 6 см;
  • копії документів про освіту, з урахуванням вимог специфіки функціональних повноважень відповідного структурного підрозділу та відповідного законодавства (якщо таке передбачене законодавством), підвищення кваліфікації, присвоєння вченого звання, присудження наукового ступеня;
  • декларацію про майно, доходи, витрати і зобов'язання фінансового характеру за минулий рік за формою, передбаченою Законом України "Про запобігання корупції" та електронну декларацію;
  • копію паспорта;
  • копію військового квитка (для військовослужбовців або військовозобов'язаних);
  • письмову заяву, в якій повідомляє, що до неї не застосовуються заборони, визначені частиною третьою або четвертою статті 1 Закону України "Про очищення влади", та надає згоду на проходження перевірки та оприлюднення відомостей стосовно неї відповідно до зазначеного Закону (Додаток 2 до Положення).
  • письмове повідомлення у довільній формі керівника органу, про працюючих у цьому органі близьких їм осіб (за наявності).
  1. Затвердити перелік питань для проведення конкурсу на заміщення вакантної посади на перевірку знання претендентами Конституції України, Законів України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про службу в органах місцевого самоврядування», «Про запобігання корупції», а також законодавства з урахуванням специфіки функціональних повноважень посадових осіб місцевого самоврядування (додаток).
  2. Повідомлення про оголошення конкурсу оприлюднити на офіційному веб-сайті Міжгірської селищної ради.
  3. Секретарю конкурсної комісії  забезпечити прийом документів від претендентів на заміщення вакантної посади головних спеціалістів загального відділу виконавчого комітету  Міжгірської селищної ради протягом 30 календарних днів з дня оприлюднення на офіційному веб-сайті Міжгірської селищної ради повідомлення про оголошення конкурсу.
  4. Контроль за виконанням розпорядження покласти на секретаря селищної ради Пішту М.Ф.

 

Міжгірський селищний голова                                                     В.М. Щур

 

Оголошення про проведення конкурсу на заміщення

вакантних посад Міжгірської селищної ради

 

Міжгірська селищна рада оголошує конкурс на заміщення вакантних посад в орган місцевого самоврядування:

  1. Головні спеціалісти загального відділу виконавчого комітету Міжгірської селищної ради.

Кваліфікаційні вимоги до кандидатів.

Громадянство України, вища освіта відповідного професійного спрямування не нижче ступеня бакалавра, вільне володіння державною мовою, володіння основними навиками роботи на комп’ютері з відповідними програмними засобами.

Повинен знати. Конституцію України; закони України "Про місцеве самоврядування в Україні", "Про статус депутатів місцевих рад", "Про службу в органах місцевого самоврядування", "Про державну службу", "Про запобігання корупції", інші закони; укази і розпорядження Президента України, постанови Верховної Ради України, постанови та розпорядження Кабінету Міністрів України, інші підзаконні нормативно-правові акти; вітчизняну та зарубіжну практику застосування законодавства з питань, що належать до компетенції місцевої ради; інструкцію з діловодства у відповідному органі місцевого самоврядування; правила внутрішнього трудового розпорядку; правила ділового етикету; правила охорони праці та протипожежної безпеки; основні програми роботи на комп'ютері.

Необхідні документи для участі у конкурсі:

  • заява про участь у конкурсі;
  • особова картка (форма П-2 ДС);
  • автобіографія;
  • дві фотокартки розміром 4x6;
  • копія документа про освіту;
  • копія паспорта;
  • копія реєстраційної картки платника податків;
  • електронна декларація про доходи за 2020 рік.

Для довідок та подання документів для участі у проходженні конкурсу на заміщення вакантної посади звертатися до Міжгірської селищної ради за адресою: 90000, Закарпатська область, Хустський  район, смт. Міжгір'я, вул. Шевченка 77. Телефон для довідок: (03146)21389.

Термін подання документів: 30 календарних днів від дня оголошення про проведення конкурсу.

 

Міжгірська селищна рада


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь