Міжгірська громада
Закарпатська область, Хустський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Розпочато прийом пропозицій щодо врахування інтересів фізичних та юридичних осіб до розроблення Комплексного плану просторового розвитку території Міжгірської територіальної громади

Дата: 22.09.2022 16:20
Кількість переглядів: 589

На виконання вимог чинного законодавства Міжгірською селищною радою прийнято рішення про розроблення Комплексного плану просторового розвитку території Міжгірської територіальної громади Хустського району Закарпатської області (рішення № 857 від 25 листопада 2021 року).

 

Комплексний план просторового розвитку території територіальної громади є одночасно містобудівною документацією на місцевому рівні та документацією із землеустрою, що визначає планувальну організацію, функціональне призначення території, основні принципи і напрями формування єдиної системи громадського обслуговування населення, дорожньої мережі, інженерно-транспортної інфраструктури, інженерної підготовки і благоустрою, цивільного захисту території та населення від небезпечних природних і техногенних процесів, охорони земель та інших компонентів навколишнього природного середовища, формування екомережі, охорони і збереження культурної спадщини та традиційного характеру середовища населених пунктів, а також послідовність реалізації рішень, у тому числі етапність освоєння території.

 

Склад, зміст та порядок розроблення Комплексного плану визначається Порядком розроблення, оновлення, внесення змін та затвердження містобудівної документації (затверджено Постановою КМУ від 1.09.2021 р. № 926).

 

На виконання вимог чинного законодавства розпочинається прийом пропозицій фізичних та юридичних осіб до розроблення Комплексного плану просторового розвитку території Міжгірської територіальної громади Хустського району Закарпатської області. Термін внесення пропозицій: з 22.09.2022 до 12.10.2022.

Пропозиції можна надавати:

- електронною поштою на адресу:  myzgyraarhytektura@gmail.com;

- офіційними листами на адресу: Міжгірська селищна рада, вул. Шевченка, 97, смт. Міжгір’я, Хустський район, Закарпатська область, 90 000 (каб. 312, 315).

 

Інститути громадянського суспільства, наукові та експертні організації, інші юридичні особи під час подання пропозицій і зауважень у письмовій формі зазначають своє найменування та місцезнаходження, фізичні особи – прізвище та ініціали.

Анонімні пропозиції не реєструються і не розглядаються.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь