Міжгірська громада
Закарпатська область, Хустський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО ОПРИЛЮДНЕННЯ РЕЄСТРУ НАДАНИХ ПРОПОЗИЦІЙ ГРОМАДСЬКОСТІ ДО РОЗРОБЛЕННЯ КОМПЛЕКСНОГО ПЛАНУ ПРОСТОРОВОГО РОЗВИТКУ ТЕРИТОРІЇ МІЖГІРСЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ

Дата: 26.12.2022 15:30
Кількість переглядів: 505

На виконання вимог чинного законодавства було проведено прийом пропозицій фізичних та юридичних осіб до розроблення Комплексного плану. Первинний термін внесення пропозицій тривав з 13.12.2021  р. до 04.01.2022 р.  Зважаючи на піврічну перерву у процедурі формування завдання на розроблення Комплексного плану та зміни, що відбуваються на території України і безпосередньо на території нашої громади у зв’язку з військовими діями, було оголошено додатковий збір пропозицій у період 22.09.2022 до 12.10.2022.

Надані пропозиції опрацьовано Робочою групою з підготовки Завдання на розроблення Комплексного плану та сформовано реєстр наданих пропозицій, ознайомитися з яким та за доцільності додати свої коментарі можна за посиланням: Реєстр наданих пропозицій громадськості до розроблення Комплексного плану



Коментарі:

Ольга
2023-01-09 18:44:46

Розроблення Комплексного плану - це для громади є ще одним кроком вперед.Він відображає розвиток громади в цілому.Також, надає аналіз проблем та переваг;визначає пріоритети розвитку в громаді; збалансовує інтереси влади,бізнесу,громади.

Олександр
2023-01-09 13:10:18

Комплексний план просторового розвитку території Міжгірської територіальної громади є цікавим і потрібним документом. Враховано майже всі аспекти розвитку територій. Головне змогти реалізувати його.

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь