Міжгірська громада
Закарпатська область, Хустський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Перше розширене засідання Робочої групи з розроблення Стратегії розвитку Міжгірської територіальної громади на період до 2027 року

Дата: 04.04.2023 16:22
Кількість переглядів: 312

04 квітня 2023 року відбулося  перше розширене засідання Робочої групи з розроблення Стратегії розвитку Міжгірської територіальної громади на період до 2027 року.

Склад Робочої групи, утвореної розпорядженням селищного голови 03.04.2023 № 80, охоплює різні галузі, сфери, напрями діяльності громади – представники органу місцевого самоврядування (структурних підрозділів селищної ради), депутатського корпусу обласного, районного та місцевого рівнів, освітньої галузі, охорони здоров’я, соціального спрямування, фінансового відділу, комунальних установ та підприємств,  громадської організації „Агенція регіонального розвитку та інновацій „Центр Міжгір’я”, представники бізнес-структур, юристи, адвокат, старости старостинських округів. 

Експерт проєкту «Стратегічний аналіз і рекомендації з розширення можливостей органів місцевого самоврядування і громад за допомогою відповідних стратегічних документів» в рамках Прєкту USAID «ГОВЕРЛА» Віктор Борщевський  презентував аналіз особливостей соціально-економічного розвитку Міжгірської територіальної громади.

В ході засідання відбулося обговорення стану та проблем розвитку  громади, сильних та слабких сторін, потенційних загроз та можливостей розвитку Міжгірської територіальної громади, а також обговорювалися стратегічні пріоритети її розвитку.

         За підсумками першого розширеного засідання Робочої групи визначено алгоритм дій щодо подальшої роботи групи у напрямку розроблення проєктів Стратегії розвитку громади.  

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь