Міжгірська громада
Закарпатська область, Хустський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ПОПРОЩАЛИСЯ З ПОЛЕГЛИМ ГЕРОЄМ ЯРОСЛАВОМ ПОПОВИЧЕМ

Дата: 30.04.2023 16:40
Кількість переглядів: 352

Живим коридором слави, з прапорами та запаленими лампадками зустрічали свого земляка ЯРОСЛАВА ПОПОВИЧА жителі Міжгірщини. На дорогу, якою їхав востаннє вірний син України, вийшли сотні людей. Діти й дорослі стали навколішки, аби віддати останню шану нашому земляку, чия весна назавжди обірвана жорстокою війною.

Ярослав народився в родині медиків, закінчив інженерно-технічний факультет УжНУ, після чого жив і працював в обласному центрі. Обороняючи Україну від російського агресора, загинув на запорізькому напрямку.

Попрощалися з воїном і в Ужгороді, на площі Народній. Відтак чин похорону відбувся у Петро-Павлівському православному храмі, в його рідному Міжгір'ї, де він народився. Віддати шану Герою прийшли рідні, друзі, однокласники, керівництво громади, військові, небайдужі краяни. Поховали Ярослава на місцевому кладовищі з усіма військовими почестями.

Найщиріша Людина, прекрасний Друг, чудовий Син, дорогий Брат, вірний Побратим! Ти завжди був в рядах активістів - зараз у рядах небесного війська! - так пишуть про Ярослава його друзі.

В їх пам'яті він назавжди залишиться таким - добрим, щирим, життєрадісним, світлою і доброю людиною, справжнім патріотом своєї країни.

Схиляємо голови у жалобі за Героєм. Щирі співчуття батькам, брату та рідним загиблого Героя. Вічна пам'ять і шана мужньому воїну



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь