Міжгірська громада
Закарпатська область, Хустський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Запрошуємо ознайомитися з протоколом Стратегічної сесії з формування завдання на розроблення Комплексного плану

Дата: 22.05.2023 16:00
Кількість переглядів: 623

2 березня 2023 року проведено публічний захід громадського обговорення – Стратегічну сесію з формування завдання на розроблення Комплексного плану просторового розвитку території Міжгірської селищної територіальної громади.

У ході заходу обговорено стратегічне бачення просторового розвитку громади, наявні на території громади проблеми і можливості розвитку, визначено перспективні для розміщення об’єкти та пріоритетні напрямки просторового розвитку громади.

Результати напрацювань Стратегічної сесії оформлені у форматі протоколу. Доступ за посиланням: https://tinyurl.com/2zsh3y69

Документ Протоколу поширений з можливістю коментування – запрошуємо усіх зацікавлених ознайомитися з протоколом і додатками до нього та за доцільності надати свої пропозиції до протоколу.

Усі Ваші пропозиції приймаються до 7 червня 2023 року включно у форматі коментарів до документу Протоколу або електронною поштою на адресу: myzgyraarhytektura@gmail.com

 

Довідково: Стратегічна сесія проведена на виконання вимог чинного законодавства та рішення Міжгірської селищної ради № 857 від 25 листопада 2021 року «Про розроблення Комплексного плану просторового розвитку території Міжгірської територіальної громади Хустського району Закарпатської області».

Комплексний план просторового розвитку території територіальної громади є одночасно містобудівною документацією на місцевому рівні та документацією із землеустрою, що визначає планувальну організацію, функціональне призначення території, основні принципи і напрями формування єдиної системи громадського обслуговування населення, дорожньої мережі, інженерно-транспортної інфраструктури, інженерної підготовки і благоустрою, цивільного захисту території та населення від небезпечних природних і техногенних процесів, охорони земель та інших компонентів навколишнього природного середовища, формування екомережі, охорони і збереження культурної спадщини та традиційного характеру середовища населених пунктів, а також послідовність реалізації рішень, у тому числі етапність освоєння території.

Склад, зміст та порядок розроблення Комплексного плану визначається Порядком розроблення, оновлення, внесення змін та затвердження містобудівної документації (затверджено Постановою КМУ від 1.09.2021 р. № 926).



Коментарі:

Ігор Казибрід
2023-05-24 21:20:54

Вдячний організаторам за можливість долучитися до процесу обговорення майбутнього нашої громади. Приємно бачити перші результати роботи!

Юрик Василь
2023-05-23 20:52:00

Ідеї фундаментальних напрямків подальшого розвитку громади сформовано. Час рухатися до їх реалізації. Дякую команді робочої групи та небайдужим жителям громади за цікаві думки та пропозиції. * Захід проведено на високому рівні, цікаво та професійно. 🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦

Галай Віталія Василівна
2023-05-22 18:42:39

Дуже гарний і цікавий захід, приємне спілкування. Корисні і перспективні ідеї. P.S сподіваюсь що ідея з зонами відпочинку біля річок втілиться в реальність як найшвидше.

Угрин Олександр Михайлович
2023-05-22 17:58:04

Все було на найвищому рівні, всі молодці, так тримати.

Рішко Сергій
2023-05-22 17:34:31

Радий був взяти участь у цій продуктивній зустрічі, яка увінчала місяці плідної командної праці робочої групи. Черговий крок на шляху розбудови нашої громади.

Анонім
2023-05-22 17:22:53

Дуже цікавий та корисний захід провела селищна рада. Нарешті починаємо працювати як в Європі. Всі молодці. Надіємся на швидку реалізацію всіх планів.

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь