Міжгірська громада
Закарпатська область, Хустський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Увага! Оголошення про проведення громадських обговорень Стратегії розвитку Міжгірської територіальної громади до 2027 року та Плану заходів з її реалізації

Дата: 10.11.2023 13:55
Кількість переглядів: 119

Міжгірською селищною радою 07.11.2023 року розміщено на сайті проєкт  Стратегії розвитку Міжгірської територіальної громади  до 2027 року із Планом заходів її впровадження (далі – Стратегія) та Звіт про стратегічну екологічну оцінку Стратегії розвитку.

Стратегія та План заходів з її впровадження є документом, що визначає тенденції, основні проблеми та ризики соціально-економічного розвитку громади, шляхи їх подолання та подальшого розвитку через стратегічні та оперативні цілі, завдання та заходи (проєкти).

Стратегічна екологічна оцінка (далі – СЕО) Стратегії дає можливість зосередитися на всебічному аналізі можливого впливу запланованої діяльності на довкілля та здоров’я людей, використовувати результати цього аналізу для запобігання або пом’якшення екологічних наслідків у процесі стратегічного планування.

Стратегія затверджується рішенням сесії Міжгірської селищної ради.

Термін проведення процедури громадського обговорення – із 07.11.2023 року до 08.12.2023 року (1 місяць).

Зауваження і пропозиції до проєкту Стратегії та Плану заходів з її реалізації просимо подавати до відділу економічного розвитку, торгівлі, інвестицій, туризму та цивільного захисту населення виконавчого комітету Міжгірської селищної ради (електронна адреса: gorova_tf@ukr.net).

Зауваження та пропозиції щодо Звіту про СЕО приймаються відділом містобудування та архітектури, житлово-комунального господарства та інфраструктури Міжгірської селищної ради (відповідальна особа за організацію розгляду таких зауважень і пропозицій – головний спеціаліст відділу – Славець Катерина Федорівна) за адресою: вул. Шевченка, 97, смт. Міжгір’я Хустського району Закарпатської області, - та на електронну адресу: slavets-kateryna@ukr.net, із темою листа «До проєкту Стратегії, до Звіту про СЕО» у термін до 08.12.2023 року.

Дата проведення громадських обговорень – 22 листопада 2023 року о 10:00 год. у приміщенні малого залу адміністративної будівлі Міжгірської селищної ради по вул. Шевченка, 97.

Телефон для довідок: +380664770299

Пропозиції і зауваження, подані після установленого строку та/або анонімні, не розглядаються. Проведення транскордонних консультацій не передбачається.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь