Міжгірська громада
Закарпатська область, Хустський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

Дата: 24.01.2024 09:30
Кількість переглядів: 61

З метою прозорого, ефективного та раціонального використання коштів, керуючись вимогами пункту 4¹ постанови Кабінету Міністрів України від 11 жовтня 2016 р. № 710 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами, внесеними постановою Кабінету Міністрів України від 16 грудня 2020 р. № 1266), замовником підготовлено та оприлюднено обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі.  

1. Найменування, місцезнаходження та код ЄДРПОУ та категорія замовника: Міжгірська селищна рада; 90000, Закарпатська область, Хустський район, смт. Міжгір’я, вул. Шевченка, 97; код ЄДРПОУ – 04350910; категорія – орган місцевого самоврядування.

2. Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником: Бензин марки А-95 (код ДК 021:2015 – 09130000-9 – Нафта і дистиляти).

3. Ідентифікатор закупівлі: UA-2024-01-23-016799-a. 

4. Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі: технічні та якісні характеристики предмета закупівлі визначені відповідно до потреб замовника та з урахуванням вимог законодавства.

Технічні та якісні характеристики предмета закупівлі «Бензин марки А-95 (код ДК 021:2015 – 09130000-9 – Нафта і дистиляти)»: якість товару повинна відповідати нормам, стандартам якісних показників і технічним вимогам, встановленим чинними нормативними  актами  України до такого виду товарів, вимогам ДСТУ, ГСТУ, ТУУ та інших нормативних документів, діючим нормам чинного законодавства України та підтверджуватися сертифікатом відповідності, паспортами якості, а також встановленим/зареєстрованим діючим нормативним актам діючого законодавства (державним стандартам), які передбачають застосування заходів із захисту довкілля.

5. Очікувана вартість предмета закупівлі: 106 700,00 грн. (сто шість тисяч сімсот гривень 00 копійок).

Обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі: розрахунок очікуваної вартості предмета закупівлі здійснювався методом порівняння ринкових цін. Замовником здійснювався пошук, збір та аналіз загальнодоступної цінової інформації, до якої відноситься інформація про ціни на товар, що міститься у мережі Інтернет у відкритому доступі, в т.ч. на сайтах постачальників відповідної продукції, спеціалізованих торгівельних майданчиках, в електронних каталогах та електронній системі закупівель «РroZorro».

6. Бюджетні призначення визначені та затверджені рішенням сесії Міжгірської селищної ради від 21.12.2023 року № 1227 «Про бюджет Міжгірської селищної ради на 2024 рік».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь