Міжгірська громада
Закарпатська область, Хустський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

Дата: 22.02.2024 10:40
Кількість переглядів: 102

З метою прозорого, ефективного та раціонального використання коштів, керуючись вимогами пункту 4¹ постанови Кабінету Міністрів України від 11 жовтня 2016 р. № 710 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами, внесеними постановою Кабінету Міністрів України від 16 грудня 2020 р. № 1266), замовником підготовлено та оприлюднено обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі.  

1. Найменування, місцезнаходження та код ЄДРПОУ та категорія замовника: Міжгірська селищна рада; 90000, Закарпатська область, Хустський район, смт. Міжгір’я, вул. Шевченка, 97; код ЄДРПОУ – 04350910; категорія – орган місцевого самоврядування.

2. Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником: Квіти та квіткова продукція (зрізані квіти в асортименті, букети, квіткові композиції) для відзначення державних свят, пам’ятних дат, вшанування загиблих воїнів, які загинули під час ведення бойових дій внаслідок вторгнення на територію України російської федерації (код ДК 021:2015 – 03120000-8 - Продукція рослинництва, у тому числі тепличного).

3. Ідентифікатор закупівлі: UA-2024-02-21-013113-a. 

4. Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі: технічні та якісні характеристики предмета закупівлі визначені відповідно до потреб замовника та з урахуванням вимог законодавства.

Технічні та якісні характеристики предмета закупівлі «Квіти та квіткова продукція (зрізані квіти в асортименті, букети, квіткові композиції) для відзначення державних свят, пам’ятних дат, вшанування загиблих воїнів, які загинули під час ведення бойових дій внаслідок вторгнення на територію України російської федерації (код ДК 021:2015 – 03120000-8 - Продукція рослинництва, у тому числі тепличного)»: якість товару повинна відповідати вимогам чинного законодавства України, діючим на території України державним стандартам, технічним умовам, установленим чинними нормативно-правовими актами України до такого виду товарів та санітарним нормам, а також технічні, якісні характеристики предмета закупівлі повинні передбачати застосування заходів із захисту довкілля; товар, який поставлятиметься за договором, повинен бути придатним до використання за цільовим призначенням, не мати явних чи прихованих дефектів, що можуть проявитися при звичайному використанні поставленого товару, відповідати показникам якості, екологічної безпеки, що в подальшому не призведе до негативних наслідків для людей та довкілля під час його використання; товари не повинні містити синтетичних барвників, ароматизаторів.

5. Очікувана вартість предмета закупівлі: 270 000,00 грн. (двісті сімдесят тисяч гривень 00 копійок).

Обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі: розрахунок очікуваної вартості предмета закупівлі здійснювався методом порівняння ринкових цін. Замовником здійснювався пошук, збір та аналіз загальнодоступної цінової інформації, до якої відноситься інформація про ціни на товар, що міститься у мережі Інтернет у відкритому доступі, в т.ч. на сайтах постачальників відповідної продукції, спеціалізованих торгівельних майданчиках, в електронних каталогах та електронній системі закупівель «РroZorro».

6. Бюджетні призначення визначені та затверджені рішенням сесії Міжгірської селищної ради від 21.12.2023 року № 1227 «Про бюджет Міжгірської селищної ради на 2024 рік».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь