Міжгірська громада
Закарпатська область, Хустський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

«Про встановлення розмірів ставок єдиного податку для фізичних осіб- підприємців на території Міжгірської селищної ради»

Дата: 22.03.2024 14:25
Кількість переглядів: 35

Відповідно до положень Закону України “Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності” від 11.09.2003 року № 1160-IV та Методики проведення аналізу впливу регуляторного акта, затвердженої постановою Кабінету Міністрів України від 11.03.2004 № 308, з метою одержання зауважень та пропозицій від фізичних та юридичних осіб, Міжгірська селищна рада повідомляє про оприлюднення проекту регуляторного акту – рішення сесії Міжгірської селищної ради “Про встановлення розмірів ставок єдиного податку для фізичних осіб-підприємців на території Міжгірської селищної ради”, який передбачає встановлення розміру ставок  по єдиному податку.

Основною метою розроблення документів є забезпечення надходжень до бюджету Міжгірської селищної ради та виконання вимог Податкового кодексу України.

Розробником зазначеного проекту регуляторного акту є виконавчий комітет Міжгірської селищної  ради, аналізу регуляторного впливу – фінансовий відділ Міжгірської селищної ради .

З проектом рішення та аналізом регуляторного впливу можна ознайомитися на офіційній сторінці Міжгірської селищної ради в мережі Інтернет: https://mizhgirska-gromada.gov.ua/  в розділі “Регуляторні акти”.

Зауваження та пропозиції від фізичних та юридичних осіб приймаються у друкованому або електронному вигляді протягом одного місяця з дня його оприлюднення на  поштову адресу: 90000 Закарпатська область, селище Міжгір'я, вул. Шевченка,97 або електронну адресу селищної ради: mizhhirya@gmail.com, тел. 2-30-46.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь