Міжгірська громада
Закарпатська область, Хустський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Повідомлення про проведення громадського обговорення проекту Аналітичного звіту містобудівного моніторингу Міжгірської територіальної громади за 2023 рік

Дата: 22.05.2024 15:00
Кількість переглядів: 71

З метою виконання вимог Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності» та Порядку проведення містобудівного моніторингу, затвердженого Наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 01.09.2011 № 170, Міжгірська селищна рада інформує про проведення громадського обговорення проєкту Аналітичного звіту за результатами містобудівного моніторингу територій населених пунктів Міжгірської територіальної громади за 2023 рік.

Дата проведення громадських слухань 11 червня 2024 року у малому залі адмінбудівлі Міжгірської селищної ради за адресою: вул. Шевченка, 97, селище Міжгір’я, Хустський район, Закарпатської області.

Час проведення: 10:00

Участь у проведенні громадського обговорення можуть взяти усі зацікавлені громадяни.

З проєктом аналітичного звіту за результатами містобудівного моніторингу можна ознайомитися за даним посиланням: Аналітичний звіт за 2023 рік.

Пропозиції та зауваження до проєкту Аналітичного звіту за результатами містобудівного моніторингу територій населених пунктів Міжгірської територіальної громади за 2023 рік приймаються з 24 травня 2024 року до 14 червня 2024 року за адресою: вул. Шевченка, 97, селище Міжгір’я, Хустський район, Закарпатської області, 90000 або на електронну адресу відділу містобудування, архітектури та інфраструктури Міжгірської селищної ради: myzgyraarhytektura@gmail.com .

Пропозиції можуть подаватися в письмовій формі або на електронну адресу фізичними особами – з зазначенням прізвища, імені та по батькові, місця проживання (з особистим підписом у разі письмового звернення), юридичні особи подають пропозиції із зазначенням найменування та місцезнаходження юридичної особи.

Відповідальна особа за проведення громадських слухань та розгляду пропозицій – Василь БОШОТА – начальник відділу містобудування, архітектури та інфраструктури Міжгірської селищної ради.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних