Міжгірська громада
Закарпатська область, Хустський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Щодо акту про встановлення факту здійснення військовозобов’язаною особою догляду

Дата: 07.06.2024 16:00
Кількість переглядів: 220

Постановою Кабінету Міністрів України від 16.05.2024 № 560 затверджений Порядок проведення призову громадян на військову службу під час мобілізації, на особливий період, що набрав чинності 18.05.2024, та визначений перелік документів, що подаються військовозобов’язаним для отримання відстрочки від призову на військову службу під час мобілізації .

Відповідно до пункту 61 Постанови розпорядженням селищного голови від 31.05.2024 року № 160 утворено комісію із встановлення факту здійснення особою догляду (постійного догляду), затверджено її склад та порядок встановлення факту здійснення догляду.

Військовозобов’язані, які здійснюють догляд (постійний догляд) за особами, зазначеними у пунктах 9,13,14 частини першої статті 23 Закону України ’’Про мобілізаційну підготовку та мобілізацію’’ та не мають права на призначення компенсації (допомоги, надбавки) на догляд за ними, повинні звернутися до Хустського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки із заявою.

До заяви необхідно долучити :

  • письмову заяву особи, яка потребує догляду чи постійного догляду, довільної форми із зазначенням реєстраційного номера облікової картки платника податків;
  • інформацію про підтвердження відсутності інших осіб, які не є військовозобов’язаними та відповідно до закону зобов’язані її утримувати (чоловік/дружина, працездатні діти), чи інших працездатних членів сім’ї, які зобов’язані та можуть здійснювати постійний догляд.

За результатами перевірки документів, наданих військовозобов’язаним, матеріали надсилаються територіальним центром комплектування і соціальної підтримки до виконавчого комітету Міжгірської селищної  ради для подальшого розгляду на комісії із встановлення факту здійснення догляду (постійного догляду).

Для встановлення факту здійснення догляду (постійного догляду) військовозобов’язаному, який здійснює догляд (постійний догляд), необхідно звернутися із заявою до виконавчого комітету Міжгірської селищної ради за адресою : селище Міжгір’я, вул. Шевченка, буд. 97, 90000.

Для встановлення факту здійснення догляду (постійного догляду) уповноважені особи з числа членів комісії проводять обстеження з виходом на фактичне місце проживання заявника.

У разі підтвердження факту догляду, з урахуванням матеріалів, наданих Хустським районним територіальним центром комплектування та соціальної підтримки, комісія приймає рішення та складає акт встановлення факту здійснення особою догляду (постійного догляду).



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних