Міжгірська громада
Закарпатська область, Хустський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Етапи проведення моніторингу

Дата: 15.07.2024 15:00
Кількість переглядів: 50

Моніторинг проводиться один раз на рік у наступному порядку.

Мінрегіон щороку до 1 червня визначає типи об’єктів, що підлягають оцінці та оприлюднює зазначену інформацію на своєму офіційному веб-сайті.

Після оприлюднення Мінрегіоном інформації про типи об’єктів, що підлягають оцінці, регіональними та місцевими органами з питань містобудування та архітектури вказана інформація доводиться до відома управителів об’єктів.

Місцевими органами з питань містобудування та архітектури складаються переліки об’єктів, що підлягають оцінці у поточному році.

Управителями об’єктів, які були внесені до переліку об’єктів, що підлягають обстеженню та оцінці, щороку у період з 1 червня до 31 серпня проводиться обстеження та оцінка зазначених об’єктів, що рекомендується здійснювати у послідовності, встановленій у Додатку 1 до Порядку.

Щороку до 15 вересня управителі об’єктів, які були внесені до переліку об’єктів, що підлягають обстеженню та оцінці, подають відповідному місцевому органу з питань містобудування та архітектури інформацію щодо проведення обстеження об’єктів та оцінку їх безбар’єрності за формою згідно з Додатком 1 до Порядку.

Щороку до 30 вересня місцеві органи з питань містобудування та архітектури забезпечують збір інформації, поданої управителями об’єктів, узагальнюють її, оприлюднюють на своєму офіційному сайті та подають відповідному регіональному органу з питань містобудування та архітектури за формою згідно з Додатком 2 до Порядку.

Щороку до 31 жовтня регіональні органи з питань містобудування і архітектури забезпечують збір інформації, поданої місцевими органами з питань містобудування та архітектури, узагальнюють її, оприлюднюють на своєму офіційному сайті та подають її Мінрегіону за формою згідно з Додатком 3 до Порядку.

Мінрегіон за результатами розгляду інформації від регіональних органів з питань містобудування і архітектури формує рейтинг обласних, Київської та Севастопольської міських держадміністрацій за ступенем безбар’єрності об’єктів фізичного оточення і послуг за формою згідно з Додатком 4 до Порядку, який оприлюднюється на офіційному сайті Мінрегіону у розділі «Безбар’єрність».

Обласними, Київською та Севастопольською міськими держадміністраціями протягом трьох місяців після оприлюднення рейтингу Мінрегіоном надаються пропозиції місцевим органам з питань містобудування та архітектури щодо покращення стану безбар’єрності об’єктів фізичного оточення і послуг.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, Email, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних