Міжгірська громада
Закарпатська область, Хустський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

19 Липня, 2023 р., 10:44
На території України на всіх овоче-баштанних рослинах зареєстровано понад 300 видів шкідників. Найбільша кількість шкідників овочевих культур належить до родини довгоносиків, совок, попелиць, листоїдів, пластинчатовусих, коваликів, справжніх та мінуючих мух, п'ядунів, галиць. Основний спеціалізований шкідник картоплі і томатів — колорадський жук. Комплекс шкідників капустяних культур характеризується найбільшим різноманіттям. Із шкідників цибулі та моркви поширені цибулева і морквяна мухи, журчалки.
08 Липня, 2023 р., 15:00
Кортеж із тілом загиблого Героя-захисника, 34-річного ВОЛОДИМИРА РУБЦЯ мешканці Міжгірської громади та навколишніх сіл зустрічали на колінах, живим коридором шани, з квітами, лампадками та національною символікою. Чин похорону розпочався панахидою вдома у загиблого воїна. Далі траурна процесія пройшла до Свято-Михайлівського греко-католицького храму смт. Міжгір'я, де священники провели молебень.
05 Липня, 2023 р., 16:20
На базі Міжгірської селищної ради створено кол-центр для прийому, обробки та оперативного реагування на звернення громадян з питань стану об’єктів фонду захисних споруд цивільного захисту.
05 Липня, 2023 р., 11:30
ПЕРЕЛІК пунктів видачі засобів радіаційно-хімічного захисту (РХЗ)  на території Міжгірської територіальної громади Закарпатської області
23 Червня, 2023 р., 13:30
Вже не перший рік триває війна. Підрив дамби Каховської гідроелектростанції, що спричинило техногенну катастрофу, екоцид, зокрема стрімке обміління Каховського водосховища та масовий мор водних біоресурсів, черговий трагічний епізодів терористичних атак ворога. Мертву рибу або ту, що вмирає, категорично не можна збирати для подальшого зберігання, готувати чи споживати. Жоден спосіб приготування не зробить її безпечною, така риба може містити збудники інфекційних хвороб, паразитів чи інші забруднювачі, в тому числі небезпечні хімічні речовини. Нажаль недобросовісні виробники можуть здійснювати її переробку (солити чи в’ялити) та реалізувати.
24 Травня, 2023 р., 14:00
За синєє небо, за жовте колосся — боротися треба, щоб краще жилося! 
23 Травня, 2023 р., 08:40
Більше 100 учасників з чотирьох громад! У Міжгір’ї провели відкриту першість зі спеціальної фізпідготовки — Юний спартаківець ОДЮСШ ФСТ "Спартак" з ЗВС.
19 Травня, 2023 р., 18:30
На колінах зустріли мешканці Міжгірської громади воїна-земляка ВАСИЛЯ МАТІЙЧАКА. Зі сльозами на очах, скорботою та невимовним болем від непоправної втрати, з квітами та державними прапорами в руках прощалися із загиблим молодим воїном, справжнім патріотом своєї країни, який захищав свій народ у війні з російським окупантом.
18 Травня, 2023 р., 19:00
Маємо думати про розвиток громади навіть на час війни. В цьому нам активно допомагає HOVERLA / проєкт USAID в Україні.
06 Травня, 2023 р., 15:00
У Міжгірській районній лікарні встановили потужний дизельний генератор на 100 кВт.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, Email, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних