Міжгірська громада
Закарпатська область, Хустський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини з Міжгір’я

27 Липня, 2022 р., 13:50
З метою підтримки суб'єктів господарювання та забезпечення внутрішньо переміщених осіб та інших не зайнятих категорій населення Закарпатська обласна військова адміністрація розробила анкету-опитувальник для громадян, які потребують потенційного працевлаштування за місцем теперішнього проживання. Анкета доступна за посиланням: 
08 Липня, 2022 р., 14:20
У зв'язку з сприятлими погодніми умовами, що спричинило швидке дозрівання ягід, а також численними зверненнями мешканців, на територіях Міжгірської та Пилипецької ТГ кампанія із заготівлі дикоростучих розпочинається сьогодні, 8 липня.
06 Липня, 2022 р., 10:00
Аби дати ягоді добре дозріти, на територіях Міжгірської і Пилипецької ТГ вирішено почати заготівельну кампанію 13 липня.
21 Червня, 2022 р., 09:23
Щороку Фонд соціального страхування України забезпечує тисячі працюючих українців реабілітаційним лікуванням після перенесених важких захворювань і травм, а потерпілих на виробництві – санаторно-курортним лікуванням.
20 Червня, 2022 р., 10:15
З початку війни внаслідок бойових дій на підприємствах України зафіксовано 165 випадків травмування та/або смерті працівників, більшість з яких групові.
18 Червня, 2022 р., 16:20
Історія роботи сервісу розпочалася з першого дня повномасштабного вторгнення росії в Україну для швидкої та зручної комунікації. Місце, де прості українці надають допомогу один одному та об'єднуються у складний час. Місце, де навіть маленька допомога робить великий внесок у нашу єдність.
10 Червня, 2022 р., 15:20
Електронні лікарняні продовжують формуватися і в умовах воєнного стану, а Фонд соціального страхування України штатно здійснює їх оплату – з початку війни фінансування лікарняних і страхових виплат не призупинялось ні на день.
08 Червня, 2022 р., 10:18
Фонд соціального страхування України перерахував лікарняні і декретні допомоги для 2 712 працівників підприємств Маріуполя – це перші виплати для маріупольців, які вдалось здійснити після російського вторгнення у місто. Загалом на рахунки вже направлено 11,7 мільйона гривень допомог, готуються наступні виплати.
19 Травня, 2022 р., 10:19
Від початку війни фахівці Фонду соціального страхування України не призупиняли роботу ні на день, часто виконуючи свої обов’язки попри активні бойові дії, тимчасову окупацію та навіть зруйновані будівлі. Про це Тетяна Михайленко, директор виконавчої дирекції ФССУ, розповіла під час робочої зустрічі із заступником голови правління Фонду Наталією Землянською. Участь у зустрічі також взяв заступник директора Максим Рожанковський.
20 Квітня, 2022 р., 14:20
Повідомляємо, що ухвалою Закарпатського окружного адміністративного суду від 01 лютого 2022 року відкрито провадження в адміністративній справі № 260/171/22 за позовною заявою Дочірнього підприємства «Санаторій Верховина» Приватного акціонерного Товариства лікувально-оздоровчих закладів профспілок України «Укрпрофоздоровниця» до Міжгірської селищної ради про визнання неправомірним та скасування рішення Міжгірської селищної ради від 14 липня 2021 року № 810 “Про місцеві податки і збори”, яким встановлено ставки земельного податку, які вводяться у дію з 01 січня 2022 року.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь