Міжгірська громада
Закарпатська область, Хустський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини з Міжгір’я

07 Липня, 2021 р., 16:06
Задля безпеки школярів Вулиця Шевченка в Міжгір’ї – частина автомобільної дороги загального користування державного значення Долина-Хуст. Щоб дорожній рух,особливо біля школи,був безпечним-необхідно було встановити світлофор.
07 Липня, 2021 р., 16:05
ЗМІНИ В ОРГАНІЗАЦІЇ ВИПЛАТИ І ДОСТАВКИ ПЕНСІЙ ТА ГРОШОВОЇ ДОПОМОГИ Кабінетом Міністрів України 29 березня 2021 року прийнято постанову № 277 „Про додаткові заходи щодо організації виплати і доставки пенсій та грошової допомоги за місцем фактичного проживання одержувачів у межах України”.
07 Липня, 2021 р., 16:03
Спасибі Вам дорогі ветерани за Ваш не з чим не зрівнянний подвиг перед людством!!! Ви врятували весь світ!!! Низький Вам уклін!!! Наш ветеран Василь Дмитрович пройшов пів земної кулі для того щоб ми з Вами жили у світі якому панує тільки любов та добро , і мирне синє небо хотів би він бачити і сьогодні над головами своїх дітей, онуків і правнуків!
07 Липня, 2021 р., 16:01
Територіальна громада розпочала проведення громадських робіт. Проведення громадських робіт на території смт.Міжгір’я багато років поспіль було одним з пріоритетних напрямків співпраці центру зайнятості з Міжгірською селищною радою. Не залишилось це питання поза увагою керівництва новоствореної Міжгірської об’єднаної територіальної громади у 2021 році. Як і в минулих роках, рішенням сесії Міжгірської селищної ради в грудні 2020р. було затверджено Програму організації та проведення громадських робіт у 2021р. та виділено на цю мету з бюджету громади понад 100 тис.грн.
07 Липня, 2021 р., 15:56
Земельна ділянка може успадковуватися лише тоді, коли у її власника є правовстановлюючий документ, що посвідчує його право власності на таку земельну ділянку.
07 Липня, 2021 р., 15:55
Фермерське господарство є формою підприємницької діяльності громадян, які виявили бажання  иробляти товарну сільськогосподарську продукцію, здійснювати її переробку та реалізацію з  метою отримання прибутку на земельних ділянках, наданих їм у власність або користування, у тому числі в оренду, для ведення фермерського господарства, товарного сільськогосподарського виробництва, особистого селянського господарства, відповідно до закону (стаття 1 Закону «Про фермерське господарство»).
07 Липня, 2021 р., 15:53
Щороку навесні на Закарпатті вздовж доріг та на узбережжі річок з’являється небезпечна рослина – борщівник Сосновського. Він швидко розкидає своє велике листя – лопухи, становлячи загрозу здоров’ю краян. Тому необхідно регулярно вживати заходів для запобігання його поширенню.
07 Липня, 2021 р., 15:46
Упродовж квітня 2021 року Фонд соціального страхування України прийняв на фінансування майже 470 тисяч листків непрацездатності на суму понад 1,6 мільярда гривень. Загальна кількість днів лікування, яка підлягає оплаті за кошти Фонду, склала за цей період 4,4 мільйона, що на 1,7 млн днів, або 65% більше, ніж за той же місяць 2020 року.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь