Міжгірська громада
Закарпатська область, Хустський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

09 Серпня, 2023 р., 16:00
Захищаючи Україну від російського окупанта - загинув уродженець Міжгір'я, мужній воїн, вірний патріот своєї держави - 36-річний БОРИС ЛАТИК.
03 Серпня, 2023 р., 11:00
З метою формування у суспільства розуміння важливості оформлення трудових відносин, особливо у воєнний період, з 1 серпня 2023 року Державна служба України з питань праці розпочала інформаційну кампанію «Виходь на світло!».
01 Серпня, 2023 р., 16:08
Громадська організація „ПРО Вімен ЮА” реалізує проєкт з організації безкоштовної програми розвитку сімейного ветеранського бізнесу, в тому числі бізнесу діючих військових та їх родин.
31 Липня, 2023 р., 16:00
Новий функціонал дозволить фермерським господарствам отримувати через ДАР допомогу на усі землі у складі ФГ, зокрема ті, що належать громадянам - членам фермерського господарства на праві власності, користування.
28 Липня, 2023 р., 20:30
Її основна мета - встановлення відкритого діалогу між поліцією та громадськістю, підвищення загального рівня правопорядку на території Міжгірської громади.
25 Липня, 2023 р., 12:00
О 11.00 год. 27 липня 2023 року в приміщенні Міжгірьської селищної ради смт. Міжгір’я (Міжгірська ТГ), за адресом: смт. Міжгір’я, вул. Шевченка, буд. 97, Хустського району, запланована до проведення робоча зустріч мешканців та активу Міжгірської територіальної громади з начальником управління головної інспекції Головного управління Національної поліції в Закарпатській області полковником поліції ДЬОРДЯЙ Володимиром Івановичем.
22 Липня, 2023 р., 15:00
Війна продовжує забирати найкращий цвіт нації… Не шкодуючи життя, наші відважні воїни захищають Україну, її свободу та незалежність.
19 Липня, 2023 р., 10:44
На території України на всіх овоче-баштанних рослинах зареєстровано понад 300 видів шкідників. Найбільша кількість шкідників овочевих культур належить до родини довгоносиків, совок, попелиць, листоїдів, пластинчатовусих, коваликів, справжніх та мінуючих мух, п'ядунів, галиць. Основний спеціалізований шкідник картоплі і томатів — колорадський жук. Комплекс шкідників капустяних культур характеризується найбільшим різноманіттям. Із шкідників цибулі та моркви поширені цибулева і морквяна мухи, журчалки.
08 Липня, 2023 р., 15:00
Кортеж із тілом загиблого Героя-захисника, 34-річного ВОЛОДИМИРА РУБЦЯ мешканці Міжгірської громади та навколишніх сіл зустрічали на колінах, живим коридором шани, з квітами, лампадками та національною символікою. Чин похорону розпочався панахидою вдома у загиблого воїна. Далі траурна процесія пройшла до Свято-Михайлівського греко-католицького храму смт. Міжгір'я, де священники провели молебень.
05 Липня, 2023 р., 16:20
На базі Міжгірської селищної ради створено кол-центр для прийому, обробки та оперативного реагування на звернення громадян з питань стану об’єктів фонду захисних споруд цивільного захисту.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь