Міжгірська громада
Закарпатська область, Хустський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

20 Жовтня, 2023 р., 10:20
В турнірі з міні-футболу серед дівчат перемогу здобув Міжгірський ліцей №1, футболістки у фіналі переграли Майданський ліцей 2:0, який має “срібло”! Третє місце у видовищній серії післяматчевих пенальті виграв Голятин, потіснивши на 4-ту позицію дівчат з Новоселиці!
19 Жовтня, 2023 р., 15:00
У Міжгір’ї організували великий благодійний день! Учні Міжгірських ліцеїв продавали смаколики, канапки, напої на благодійній ярмарці! Вихованці центру позашкільної освіти вкотре зачарувала своїми витворами мистецтва на виставці-продажу! А музична школа заворожила усіх гостей дійства своїм патріотичним концертом!
18 Жовтня, 2023 р., 11:00
В останню путь провели полеглого воїна, жителя села Сойми - Глебу Юрія Васильовича...
17 Жовтня, 2023 р., 18:00
Нещодавно 40 сучасних планшетів отримали громади Закарпаття за проєктом «Посилення стійкості громад в регіонах України», який фінансується за підтримки Уряду Великої Британії та реалізовується Програмою розвитку ООН. Два сучасні гаджети передали Міжгірській територіальній громаді.
16 Жовтня, 2023 р., 11:30
Посуд, ковдри, подушки, постільна білизна - це гуманітарна допомога від міжнародного фонду NEEKA для внутрішньо-переміщених людей, які будуть проживати у будинку для ВПО у селі Вучкове на Міжгірщині.
13 Жовтня, 2023 р., 09:00
18 жовтня,напередодні Європейського дня боротьби з торгівлею людьми, Представництво Міжнародної організації з міграції (МОМ) в Україні спільно з Міністерством соціальної політики Українита Всеукраїнською коаліцією громадських організацій з протидії торгівлі людьми, за фінансової підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID), Міністерства закордонних справ Королівства Норвегія таМіністерства юстиції Швеції, розпочинає нову інформаційну кампанію «ПРИДИВИСЬ», з метою попередження торгівлі людьми та популяризації правил безпеки під час міграції. У рамках даної кампанії заплановано створення експозиції «ПРИДИВИСЬ» у приміщеннях залізничних та авто вокзалів, торгових центрів, на центральних площах міста чи у парках міста Києва та 20 областей України.
12 Жовтня, 2023 р., 14:30
Відбувся освітній онлайн-захід "Правові механізми та засоби комунікації й взаємодії з органами влади". До дистанційної конференції долучилися представники селищної ради, зокрема, відділу освіти, сім’ї, молоді, спорту та культури, працівники інклюзивного центру та активні мешканці громади.
11 Жовтня, 2023 р., 10:10
Ще один рейс на передову виконали волонтери “Гуманітарного Центру Міжгір’я”!
09 Жовтня, 2023 р., 20:00
Велика пристрасть міні-футболу! Справжні емоції — на штучному полі!
04 Жовтня, 2023 р., 16:00
11-го жовтня відбудеться освітній онлайн-захід "Правові механізми та засоби комунікації й взаємодії з органами влади". Початок конференції в 11:00.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь