Міжгірська громада
Закарпатська область, Хустський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

07 Вересня, 2023 р., 16:00
У Міжгірській громаді відбувся «круглий стіл», де обговорили проблеми та перспективи надання соціальних послуг. Зокрема, таких, як реабілітація жінок, дітей з інвалідністю та інших груп населення, постраждалих від війни.
07 Вересня, 2023 р., 11:00
Перевірити власний рівень комп’ютерної грамотності та отримати відповідний документ – важлива та легкодоступна опція. Міністерство цифрової трансформації на онлайн-платформі «Дія. Цифрова освіта. Цифрограм 2.0» запустило нову версію національного тесту на цифрову грамотність громадян.
02 Вересня, 2023 р., 10:20
На потреби людей організація передала нові матраци, постільну білизну, ковдри, сонячні лампи, каністри для води, термоси, засоби гігієни.
29 Серпня, 2023 р., 11:00
Щороку 29 серпня в Україні відзначається День пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України.
24 Серпня, 2023 р., 10:00
Сьогодні в останню дорогу провели захисника, мужнього воїна, нашого земляка, який віддав життя за незалежність та територіальну цілісність країни, за мирне майбутнє кожного українця – ІГОРЯ ГЕЛЬБИЧА.
21 Серпня, 2023 р., 14:00
Про застосування методології дослідження у Міжгірській селищній територіальній громаді йшлося 18 серпня 2023 року на зустрічі за участі начальника відділу містобудування та архітектури, житлово-комунального господарства та інфраструктури Василя Бошоти, координатора дослідження, заступника голови правління громадської організації «Фундація «Простір» Сергія Митрохіна, радниці з питань інклюзії Проєкту USAID «Говерла» Ганни Борової, керівників структурних підрозділів селищної ради, керівників та співробітників закладів соціальної роботи.
18 Серпня, 2023 р., 10:30
У Петро-Павлівському православному храмі смт. Міжгір'я відбувся чин похорону воїну-земляку, мешканцю Лозянського ВАСИЛЮ СЛИВЦІ.
10 Серпня, 2023 р., 11:00
У нас зустрілись керівники громад з усієї України!

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь