Міжгірська громада
Закарпатська область, Хустський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини ГО "АРР "Центр Міжгір'я"

09 Вересня, 2022 р., 16:00
Сімейні набори із засобами гігієни отримали внутрішньо переміщені громадяни які проживають на території Міжгірської громади на Закарпатті. Зубні пасти, щітки, пральний порошок, мило, шампунь та ряд інших необхідних для повсякденного побуту речей надав Червоний Хрест. Велика подяка нашим донорам за постійну турботу про українців, які через війну опинилися у скруті. Наш центр має за честь співпрацювати з такою поважною організацією. 
28 Серпня, 2022 р., 10:50
Смачно, поживно, калорійно та від душі! Внутрішньо переміщені громадяни, які проживають на території Міжгірська громада, Закарпатська область, Хустський район, вкотре дякують благодійній організації World Central Kitchen за надані продуктові набори. У пакунках — олія, крупи, макарони, м’ясні та рибні консерви та інша смакота! А наш центр продовжує співпрацювати з відомою у світі благодійною організацією. За кілька місяців ефективного партнерства на потреби людей передали майже дві тисячі продуктових наборів! А ще World Central Kitchen надає продукти харчування їдальням, де харчуються переселені громадяни. Тож працюємо разом на благо українців! Допомагаймо один одному!
26 Серпня, 2022 р., 16:20
На новій плиті у новеньких каструлях кипить наваристий борщ. Першу страву подаватимуть у новому посуді! А на новенькій сковорідці готується друга страва — шкварчать золотисті ковбаски! За потреби розігріти цю смакоту можна буде у новій мікрохвильовці…
11 Серпня, 2022 р., 14:40
Міжгірщина вже вдруге вітає на Закарпатті наших європейських друзів-волонтерів!  Дві тисячі кілометри дороги вони долають швидко, бо надихає добра справа, яку роблять для українців! Знову привезли харчів, одягу, зокрема і військового, ліків! Додому повертають з думкою якомога швидше назбирати грошей на новий вантаж і знову мерщій на Закарпаття!
05 Серпня, 2022 р., 10:00
Їхати на передову потрібно лише з гостинцями. Почастувати побратимів це наче закон. Тож ми щільно завантажили авто бійця з Міжгірщини, який боронить Україну на фронті. Воїн повіз товаришам по службі консервів, солодощів, печива, води. А ще одяг, взуття та заряджувальні пристрої. Нехай все піде хлопцям на користь. Бійцям вклоняємось за службу. І дякуємо нашим міжнародним донорам за надану допомогу!
27 Липня, 2022 р., 16:40
Наявність необхідних якісних медикаментів – одна із запорук виживання бійця на передовій. Відома міжнародна компанія Ahrefs організувала збір коштів, а гуманітарний центр Міжгір’я закупив для наших хлопців військові аптечки. Придбали більше сотні одиниць. Двадцять – вже на передовій. Воїни, які героїчно боронять Харків, оцінили таку допомогу. Від імені бійців та нашого центру – величезна подяка нашим донорам за таку важливу допомогу. Маємо за велику честь співпрацювати з такими партнерами! Разом - ми сила! Нашим бійцям - козацького здоров'я!
21 Липня, 2022 р., 14:20
Вкотре допомогли нужденним людям, що мешкають поблизу зони бойових дій на півдні України. Наші партнери з Kidsave та Світанок мрій - громадська організація, доправили необхідні харчі мешканцям Миколаївщини — у села Ульянівку, Підлісне, Воронцовку, та Червоноволодимирівку. Зокрема, це продуктові набори, готові дитячі сніданки від Spar-Закарпаття. Люди безмежно дякують усім донорам за таку важливу допомогу!
18 Липня, 2022 р., 15:25
Мати серед добрих друзів таких благодійників як ADRA Ukraine – вартує дуже багато. Ця поважна організація вкотре надіслала на потреби нужденних людей вантажівку з цінними продуктами. Рибні консерви, різноманітні крупи, соки, воду. Українці, які потребують нагальної допомоги отримають усі ці продукти вже найближчим часом. Усі ми вже звикли до благодійних потужностей цієї організації, тож люди з нетерпінням чекають на смачні подарунки. 
12 Липня, 2022 р., 09:00
Маємо за велику честь сповістити про початок співпраці нашого центру з відомою міжнародною гуманітарною організацією World Central Kitchen. Все сталося миттєво та, головне, ефективно. Надіслали благодійникам офіційний запит, вони швидко відреагували. І надіслали партію продуктових наборів на потреби внутрішньо переселених осіб, які проживають на території Міжгірська громада, Закарпатська область, Хустський район. Адже піклування про таку категорію людей це і є наша спільна мета. Олія, консерви, крупи, солодощі, фрукти та ще багато продуктів безсумнівно стануть в нагоді людям які через війну покинули власні домівки і нині опинилися у вкрай скрутному становищі. Ми безмежно вдячні нашім партерам і сподіваємося на плідну співпрацю на благо українців.
07 Липня, 2022 р., 15:00
Вантажівка, наповнена взуттям! Доки у світі обговорюють плани повоєнної відбудови України — наші добрі друзі Ukrainian Association in Finland вже активно діють.  Навантажили для нас десятки коробок зі спеціальними будівельними кросівками, серед вантажу і гумові чоботи. Фургон подолав довгий шлях і вже розвантажений у нашому центрі. Не забули наші надійні партнери і про лікарів. Серед вантажу є медичні халати. Вкотре дякуємо нашим друзям та партнерам за таку важливу допомогу. А Україну обов’язково відбудуємо. Також у співпраці з друзями та партнерами.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь