Міжгірська громада
Закарпатська область, Хустський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини ГО "АРР "Центр Міжгір'я"

13 Грудня, 2022 р., 15:40
Наш центр налагодив співпрацю з міжнародною благодійною організацією (nehemia team Fürth). Доброчинники одразу ж привезли до Міжгір’я необхідні речі для життя внутрішньо-переміщених людей, які мешкають на території громади. У садочки, де проживають переселені українці, завезли ковдри, подушки, одяг, взуття, засоби гігієни. А також надали послуги юриста та психолога. Дякуємо чуйним благодійникам за їх добрі справи! І нехай не завжди є світло, проте є світлі люди поруч.
12 Грудня, 2022 р., 08:30
Під час війни малеча у прифронтових містах потерпає від нестачі найнеобхідніших речей. Тож наш черговий вантаж вирушає на південь України. Колеги-волонтери з організації Kidsave повезли від нашого центру підгузники, дитяче харчування та засоби гігієни. Найближчим часом усе передадуть дітям Миколаївщини та Запоріжжя. Дякуємо нашим надійним партнерам та міжнародним донорам за гуманітарну співпрацю. Усім діткам та їхнім родинам — здоров’я, сил та миру
08 Грудня, 2022 р., 16:00
Люди житимуть комфортніше! Допомогу від словацьких благодійників Človek v ohrození доправили у два дошкільних заклади Міжгірської ТГ, в яких мешкають внутрішньо-переміщені особи. Пральні машини, умивальники, душові кабіни, бойлери, пилососи, сушарки для одягу, змішувачі, електричні конвектори, дзеркало. Усі ці вкрай необхідні для життя людей речі привезли у Міжгірський дошкільний заклад №4 та у садочок у селі Майдан. Велика подяка словацьким благодійникам за турботу про українців. Дякуємо працівникам закладів за щоденне піклування про людей!
05 Грудня, 2022 р., 15:00
Усіх причетних — з Міжнародним Днем Волонтера! Тости будуть після перемоги, а поки ж робимо все для її досягнення!
04 Грудня, 2022 р., 15:40
З кожним днем стає все красивішим! Роботи з облаштування будинку сімейного типу для внутрішньо-переміщених людей у Міжгір’ї — вже на фінішній прямій. Словацька благодійна організація Človek v ohrození оплатила закупівлю меблів, бойлерів, душових кабін — їх вже монтують. І незабаром у цю затишну будівлю заселяться 17-ро внутрішньо-переміщених українців!
29 Листопада, 2022 р., 11:20
На фронті настає важка переломна зима, тож маємо ще активніше дбати про наших героїчних воїнів. Бійці, які виконують задання на самісінькому «нулю» на гарячому нині сході — отримали від нашого центру комплекти форми, термобілизну, тактичні навушники, плащі, турнікети, рюкзак, спальні мішки, каремати. Як завжди передали хлопцям харчів та засобів гігієни. Велика подяка міжнародним донорам за надану допомогу. Українським героям — безмежна шана! Гуртуємося, гартуємося, тримаємося!
27 Листопада, 2022 р., 10:00
Команда наших волонтерів повернулася з чергового рейсу на передову! Воїнам з Міжгірської громади, які боронять Україну, відвезли зимову форму, спальні мішки, каремати, термобілизну! І, звісно, гостинці від рідних! Доправляти посилки від родини — це вже невід’ємна складова кожного такого рейсу.
21 Листопада, 2022 р., 10:40
Словацька благодійна організація Сlovek v ohrození забезпечує комфорт для внутрішньо-переселених громадян, які проживають на території Міжгірської ТГ.
18 Листопада, 2022 р., 15:00
Сімнадцять внутрішньо переміщених людей оселяться у затишному будинку сімейного типу в Міжгір’ї. Капітальний ремонт завершено, комунікації підведені! До послуг людей – зручні кімнати, душові кабіни, кухня. І, звісно, Міжгірські краєвиди!
12 Листопада, 2022 р., 11:00
Аби нашим бійцям взимку було тепло — готуємо для них термобілизну! Зараз все фасуємо в окремі комплекти. І за потреби будемо додавати їх до наших вантажів, що вирушають на передову. 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь