Міжгірська громада
Закарпатська область, Хустський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини ГО "АРР "Центр Міжгір'я"

12 Січня, 2023 р., 16:00
Здавалось б це звичайні харчі, але під час війни це засіб виживання… Особливо коли йдеться про людей які від цього лиха потерпають найбільше.
06 Січня, 2023 р., 10:00
В умовах війни медична система має величезне навантаження. Тож допомога лікувальним закладам — один з пріоритетів нашого центру.
04 Січня, 2023 р., 13:00
Передали на потреби ЗСУ три дрони «DJI Mavic-3». Від імені військових безмежно дякуємо за допомогу компанії Ahrefs! А також усім хто долучився до збору коштів на закупівлю необхідних для бійців речей.
03 Січня, 2023 р., 09:20
Розширюємо гуманітарну співпрацю з Францією! Отримали з міста Ла Рошель камуфляжні куртки, штани, «фліски», теплий одяг. Допомогу надала асоціація «CERCLE LAIQUE Jean Macé» , організував збір та закупівлю Philippe Tallois . А доправили цей вантаж до України наші невтомні партнери Agir Ensemble Pour l'Ukraine!
31 Грудня, 2022 р., 10:00
До Новорічних свят ласощі отримали дітлахи дошкільних закладів Міжгірської громади, інклюзивного центру, а також діти з внутрішньо-переміщених сімей.
30 Грудня, 2022 р., 19:00
Машини не нові, але на Новий рік це омріяні подарунки! Волонтери нашого центру доправили з Вільнюса 10 авто на потреби ЗСУ! Пікапи, позашляховики та навіть броньована інкасаторська машина! Цю вкрай необхідну на фронті техніку передали наші литовські друзі Blue / Yellow for Ukraine!
27 Грудня, 2022 р., 16:20
Ми завжди приходимо на допомогу людям які опинилися в скруті через війну. Цього разу допомогли внутрішньо-переміщеним сім’ям з Херсону, Миколаївщини та Запоріжжя. Люди висловлюють подяку за отримані підгузки, дитяче харчування та засоби гігієни.
22 Грудня, 2022 р., 10:00
Волонтери французької організації «Діємо разом для України» Agir Ensemble Pour l'Ukraine знову прибули до Міжгір’я з четвертою гуманітарною місією! Знову привезли на потреби українців вкрай важливу допомогу. Передусім, це генератори!!! Чого сьогодні ця техніка вартує для українців — годі й казати! Окрім того — термобілизна, одяг, медикаменти та медичне обладнання, продукти харчування — все те, чого сьогодні так потребують наші люди!
18 Грудня, 2022 р., 16:30
Продовжуємо допомагати нашим героям необхідним екіпіруванням. На Херсонський напрямок доправили спальні мішки, каремати, ліхтарі, РПС, тактичні окуляри, навушники та рукавиці, шолом, аптечку. Бійці вже отримали усі ці необхідні речі. Шана воїнам ЗСУ за героїчну службу! Подяка нашим партнерам за надану допомогу!
14 Грудня, 2022 р., 09:20
Завдяки нашим добрим друзям та партнерам з Франції Agir Ensemble Pour l’Ukraine — українські бійці отримали ось цей пікап! Авто вже в наших хлопців! Перед відправкою ми завантажили в нього продуктів харчування, які також нам привезли французькі волонтери!

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь