Міжгірська громада
Закарпатська область, Хустський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини ГО "АРР "Центр Міжгір'я"

04 Липня, 2022 р., 13:25
Гуманітарна допомога буває різною. Діти в селищах Донецької області отримали жувальних ведмедиків. Коли нам зі  Швеції  надіслали багато цих жовтих коробок, могло бути незрозуміло, навіщо ті солодощі, коли потрібно м'ясо, молоко та мило. Але ж, подивіться на ці світлі обличчя!  Такий пакунок жуйок для дитини справжній скарб. А щаслива дитина — то можливість батькам зосередитись на нагальних питаннях.
30 Червня, 2022 р., 08:40
Містечка Донецької та Луганської областей зустрічають нашу допомогу! Мешканці Привілля, Білогорівки, Шепилівки, Соледару, Серебрянки, Золотарівки отримали очікувані продуктові набори, гігієну та медикаменти. Доправили це волонтери Світанок мрій - громадська організація за логістичною підтримкою потужної команди Kidsave. 
27 Червня, 2022 р., 15:25
Наші чеські партнери Diakonie CCE - Humanitární stredisko неабияк піклуються про українських переселенців.  Разом з «Гуманітарним центром Міжгір’я» організували дієвий проект. Чеська сторона вже фінансує харчування внутрішньо переселених осіб які проживають на території Міжгірська громада, Закарпатська область, Хустський район. Згодом наші друзі здійснили візит до громади, впевнились що проект дієвий. І домовились про подальшу співпрацю з нами, яка також буде направлена на піклування про переселенців.
25 Червня, 2022 р., 09:00
Втомлені та щасливі. Французькі доброчинники рушили у довгу путь, трьома «бусиками» доправили до нашого центру чимало їжі та медикаментів. Всього й не перелічити, бо напакували кузови наші нові друзі добряче.  Тактичні аптечки, турнікети, та рації, крупи, консерви, ковбаси, суміші для швидкого приготування, соуси, кава та чай. Медичний вантаж також насичений: набори для перев’язок, ін’єкційні препарати, шприци, катетери, антисептики, серцево-судинні препарати та інше. Вся допомога швидко розійдеться населеними пунктами де бракує їжі та ліків. А таких міст та селищ, нажаль, в Україні багато.
20 Червня, 2022 р., 10:30
Чергова адресна допомога до багатодітних сімей поїхала до Миколаївщини та Херсонщини. Їжа, гігієна, медикаменти, дитячі вітаміни та Омега-3 і трохи корму для домашніх тварин. Дякуємо Інвестиційно-благодійному Фонду Kidsave, що допомагає з логістикою цих вантажів порятунку. Волонтери руху Спільна МЕТА допоможуть з поширенням наборів допомоги по містам то селам потребуючих регіонів. Велика подяка Алиса Королёва (Alisa Koroliova) за співпрацю!
18 Червня, 2022 р., 14:00
Отримали перший звіт по недавньому відправленню допомоги. Інвестиційно-благодійний Фонд Kidsave допоміг доправити на Миколаївщину наші продуктові набори. Дякуємо волонтерам Світанок мрій - громадська організація та, особисто, Павел Шульга, що організували фасування допомоги і пошук дійсно потребуючих людей.
11 Червня, 2022 р., 15:25
Відправили Новою Поштою кілька гуманітарних наборів для багатодітних сімей. Зазвичай, ми відправляємо одразу кілька тонн допомоги для територіальних громад чи великих волонтерських об'єднань, які роздають продукти сотням та тисячам людей біля лінії фронту.
07 Червня, 2022 р., 11:11
Величезні гори допомоги надійшли два тижні тому з Країни Басків. Весь цей час волонтери нашого Центру сортували та доправляли допомогу в "гарячі" точки нашої країни. Це поїхало на Харків та область, Слов'янськ та Лисичанськ, на запорізький напрямок та багато куди ще.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь