Міжгірська громада
Закарпатська область, Хустський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини ГО "АРР "Центр Міжгір'я"

04 Лютого, 2023 р., 09:00
Сіяти добро — добро і пожинати! П’ятий гуманітарний конвой прибув з Франції, з регіону Овернь Наші друзі з асоціації «Діємо для України разом» Agir Ensemble Pour l'Ukraine  знову доправили вкрай важливі речі на потреби українців: медикаменти, харчі, хімічні грілки, теплий одяг, засоби гігієни.
01 Лютого, 2023 р., 13:30
Підковані, витривалі, бойові! Закупили трійку «залізних коней» на потреби ЗСУ! Два позашляховики вже доправили до України з Литви! Автомобілі пройшли ТО — і готові до виконання завдань!
31 Січня, 2023 р., 16:20
Зігріємо українського воїна! Передали нашим бійцям 40 пар хімічних грілок! А ще термобілизну, теплі шкарпетки, харчі та засоби гігієни!
28 Січня, 2023 р., 11:00
Передали нашим бійцям на передову дрони, керамічні бронеплити, мінометні приціли! А ще надіслали термомілизну, «розкладушки» та смаколики. Все вже на фронті і приносить хлопцям користь.
27 Січня, 2023 р., 08:40
У рамках нашого проекту «Реконструкція житла для ВПО» Міжгірська громад підписала новий меморандум з чеськими благодійними організаціями Přes hranice EU та People in Need. Згідно проекту, буде реконструйовано дві старих будівлі в селах Вучкове та Майдан. Після реновації там зможуть розселити 44 особи. Нагадаємо, в рамках першого проекту наші донори провели капітальну реконструкцію в приміщенні старої школи. Орієнтовний термін виконання робіт – 2 місяці. Дякуємо чеським благодійникам за турботу про українців
25 Січня, 2023 р., 10:10
Більше 5-ти тон гуманітарної допомоги від наших добрих друзів «Українці в країні Басків»!
23 Січня, 2023 р., 14:20
Більше можливостей розселення для внутрішньо-переміщених громадян! У рамках нашого проекту «Реконструкція житла для ВПО» — Міжгірська ТГ підписала новий меморандум про співпрацю з благодійними організаціями «PresHranice» та «Clověk v tísni»! Працюємо разом! Дякуємо чеським доброчинцям за турботу про українців!
20 Січня, 2023 р., 16:30
Разом з нашими партнерами-благодійниками турбуємось про людей які зазнали лиха війни і полишили домівки. Передали побутову техніку до комунальних закладів Міжгірської громади, де проживають та харчуються внутрішньо-переміщені громадяни! Посуд, кухонне приладдя, пральні машини, праски, бойлери, пилососи, мікрохвильова піч, фен та ряд інших товарів — суттєво допоможуть людям у повсякденному побуті.
16 Січня, 2023 р., 10:00
Таку їх кількість ми підготували для сімей які найбільше потерпають від війни! Тож допоможемо кільком сотням людей!
14 Січня, 2023 р., 08:45
150 кілограмів засобів гігієни передали Україні наші литовські друзі! Цей вантаж організували мер міста Бірштонас — Нійоле Діргінчєнє та представниця адміністрації Пауліна Кушнеровєнє. До збору долучилося чимало мешканців містечка. А доправили вантаж в Україну волонтери «Гуманітарного центру Міжгір’я» під час транспортування авто для ЗСУ.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь