Міжгірська громада
Закарпатська область, Хустський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини ГО "АРР "Центр Міжгір'я"

03 Березня, 2023 р., 10:00
Ми знову допомогли дітям-сиротам. Засоби гігієни та солодощі вже доправили у заклади Миколаївщини — це Широколанівська, Рацинська та Миколаївська спеціальні школи. Частину гігієнічних наборів надали постраждалим від війни сім’ям, які мешкають на Миколаївщині.
02 Березня, 2023 р., 09:09
Хімічні грілки, термобілизна, спідня білизна, шкарпетки, солодощі — усе це поштою відправили до підрозділу, який героїчно тримає рубежі на Донецькому напрямку! Хдопці вже отримали посилку і дякують нам за надану допомогу. Ми своєю чергою висловлюємо подяку нашим донорам за надану допомогу! Шана воїнам ЗСУ! 
28 Лютого, 2023 р., 14:00
Наша допомога вже у шпиталі! Гуманітарний вантаж на потреби важко-поранених воїнів отримав Київський обласний центр ментального здоров’я. Там реабілітують бійців після важких травм.
25 Лютого, 2023 р., 09:30
Ми там — де наша допомога вкрай необхідна! Відправили гуманітарний вантаж на потреби важко-поранених воїнів. Бійці проходять тривалу реабілітацію в Київському обласному центрі ментального здоров’я. Там фахівці повертають до життя бійців після надскладних операцій та контузій.
23 Лютого, 2023 р., 16:40
Продовжуємо активно допомагати нашим захисникам та захисницям! Завантажили авто військових, які прямували на передову: ліки, консерви, крупи, супи швидкого приготування, солодощі, засоби гігієни, ліки, шкарпетки, взуття, маскувальні сітки.
22 Лютого, 2023 р., 10:40
«Це не будинок, а якесь диво!» — це перші слова людей, які заселились у помешкання для ВПО у Міжгір’ї!
21 Лютого, 2023 р., 16:20
Позаду — тисячі кілометрів. Волонтери нашого центру вкотре привезли вантаж на передову! Турнікети, ліки, термобілизна, флісові кофти, штани, куртки. А ще — ліхтарі, грілки, маскувальні сітки, окопні свічки та харчі.
21 Лютого, 2023 р., 11:00
11 генераторів та 40 заряджувальних пристроїв привіз бізнесмен зі Словаччини Ярослав Битчанек!!! Після візиту до Міжгір'я досвідчений підприємець каже — буде генерувати ще більше ідей як допомогти Україні! А наш центр доправить усю цю техніку у південно-східні регіони, де потреба в генераторах та павербанках вкрай велика. Ці генератори, потужністю 2.5 кВт, добре підійдуть для приватних господарств.в
20 Лютого, 2023 р., 10:20
Відомі словацькі телевізійники роблять розгорнутий репортаж про українські родини які через війну переїхали на Закарпаття.
18 Лютого, 2023 р., 14:50
Нашим бійцям на передову знову доправили корисні речі: приціл коліматор, РПС, турнікети, бандажі, тактичні ліхтарі, термобілизну, шкарпетки, майки, «фліски», спальні мішки, медикаменти!

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь