Міжгірська громада
Закарпатська область, Хустський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини ГО "АРР "Центр Міжгір'я"

20 Квітня, 2023 р., 11:30
Сподіваємось, вже незабаром побачимо оновлене приміщення для внутрішньо-переміщених громадян у селі Майдан Міжгірської Громади. На цьому об’єкті, так саме як і у Вучковому, тривають роботи з реконструкції. Реалізовуємо спільний проект з чеськими благодійниками та місцевою громадою.
19 Квітня, 2023 р., 09:20
Паски, ковбаски, сир та іншу святкову їжу доправили нашим воїнам на передову. Також привезли бійцям спальні мішки, продукти харчування, засоби гігієни одяг та генератори. Шана бійцям за щоденну героїчну службу! Подяка усім хто долучився до збору святкового вантажу. І, звісно, нашим міжнародним донорам!
13 Квітня, 2023 р., 10:00
Дякуємо Фінляндії за допомогу! Візки, спальні мішки, каремати, дитяче харчування, олію, сіль, солодощі, засоби для ремонту електроніки — це допомога від наших друзів Ukrainalaisten yhdistys Suomessa ry / Ukrainian Association in Finland! Цей гуманітарний вантаж фінські волонтери доправили в авто, яке передали воїнам!
11 Квітня, 2023 р., 13:50
Авто для ЗСУ фінські волонтери доправили до Міжгір’я саме у той день коли Фінляндія стала членом НАТО! Нехай це буде для України певним символізмом!
07 Квітня, 2023 р., 08:40
Разом з партнерами забезпечуємо житло для внутрішньо-переміщених громадян, які постраждали від війни. Реконструкція двох старих приміщень триває у Міжгірській Громаді — у Вучковому та Майдані. Після їх оновлення там зможуть проживати 44 людини.
03 Квітня, 2023 р., 14:30
Два дрона DJI Mavic-3 та два тепловізора — на потреби ЗСУ! Ця вкрай важлива допомога надійшла від наших французьких партнерів — асоціації “Діємо для України разом”: Agir Ensemble Pour l'Ukraine. Тактичну техніку волонтери доправили під час 7-го гуманітарного конвою.
31 Березня, 2023 р., 15:00
7-ий гуманітарний конвой з французького регіону Оверн дістався Міжгір’я! Друзі з асоціації Agir Ensemble Pour l'Ukraine доправили корисні речі для військових. А також засоби гігієни, одяг та харчі: рис, макарони, консерви, дитяче харчування, солодощі, печиво. Усе це на потреби українців, які найбільше потерпають від війни.
30 Березня, 2023 р., 13:40
Пилосос, праску та фени для сушіння волосся — придбали та передали на потреби внутрішньо-переміщених осіб, які мешкають у спеціально-облаштованому будинку у Міжгір’ї. Ці люди зі східних регіонів, Харківщини та Донеччини, втратили власні домівки, але не втрачають віри у добро, яке творять численні благодійники. Дякуємо за допомогу нашим міжнародним донорам!
10 Березня, 2023 р., 14:00
Гігієнічні набори для внутрішньо-переміщених українців — це гуманітарна допомога від литовського міста Бірштонас! Мило, шапмуні, серветки, зубні пасти та щітки — наші друзі передали мешканцям Харківщини та Донеччини, яких на час війни гостинно прийняло Міжгір’я.
07 Березня, 2023 р., 09:30
Позашляховики, мікроавтобуси, карета швидкої допомоги! Ще 8 одиниць транспорту для ЗСУ доправляють наші волонтери з Вільнюса до Києва! Загалом, з братньої нам Литви, привезено вже 40 різних машин!!!

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь